O nama

Sve što treba da znam o tome kako treba živeti, šta raditi i kakav biti, naučio sam još u vrtiću.  – Robert Fulgam

Vrtić „Meca Dobrica“ je privatni vrtić koji se nalazi u Nišu, ul. Knjaževačka br. 49 – u blizini OŠ „Njegoš“, na saobraćajnici koja povezuje naselja Durlan II, Pantelej, Čalije, Donja Vrežina i okolna prigradska naselja sa centrom grada.

Površinom od čak 250 m2, uz dvorište koje se prostire na oko 70 m2, naš vrtić je jedan od najvećih u Nišu, a uzrasne grupe su potpuno odvojene. Prostor oko vrtića je pod video nadzorom 24h dnevno.

Kao takav, naš vrtić pruža bezbrižan, jedinstven i zabavan boravak, i mesto je gde će se vaše dete osećati sigurno, prihvaćeno i voljeno, a gde će istovremeno moći da razvije maksimum svojih potencijala kroz svakodnevne aktivnosti.

Naša filozofija i misija

Naš primarni cilj je da dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, i odrasta u samouverenu i nezavisnu osobu.

privatni vrtici nis meca dobrica

Naš tim

Vrtić Meca Dobrica Tim

U želji da budemo najbolji u svom poslu, a zahvaljujući našem stručnom osoblju, iskustvu, neprestanom usavršavanju, neizmernoj ljubavi prema poslu, kao i saradnji sa roditeljima, sigurni smo da ćete kod nas za svoje mališane vrlo brzo pronaći omiljeni kutak za igru, drugarstvo, ali i edukaciju.

Posebnu pažnju poklanjamo i preventivnoj zdravstvenoj zaštiti vašeg deteta. Uz obrazovane vaspitače i profesora engleskog jezika, o vašoj deci brinu i dve pedijatrijske sestre.

Vrtić vrši upis dece uzrasta od 8 meseci do 6 godina, a upis dece u vrtić traje tokom cele godine, u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta.

Radno vreme vrtića je od ponedeljka do petka, od 07:00 do 17:00.

DOBRO DOŠLI!